Kata pöytä mukavalle illalliselle kotona

Joskus arki tuntuu pitkästyttävältä, ja välillä kaipaisi jotain piristystä. Mukavaa vaihtelua harmaaseen arkeen saa helposti ja edullisesti kattamalla pöydän hienosti illallista varten. Illasta voi tehdä astetta erityisemmän myös pukeutumalla hienosti ja sytyttämällä kynttilät palamaan. Hieno kattaus saa illallisen tuntumaan erityiseltä. Voit tilata netistä kaiken mitä tarvitset hienon kattauksen luomiseen.

Matkusta maailmalle omassa keittiössäsi

Iskeekö välillä kaukokaipuu, mutta budjetista ei löydy tilaa lomamatkalle? Seuraavaa matkaa odotellessa, järjestä makumatka maailmalle omassa keittiössäsi. Vietä iltaa perheen kesken, tai kutsu mukaan ystäviä tai sukulaisia.

Jos olet kätevä kokki, etsi netistä jännittäviä reseptejä eri puolilta maailmaa. Vaihtoehtoisesti voit tilata kotiin herkullista ruokaa esimerkiksi intialaisesta tai kiinalaisesta ravintolasta. Kata pöytä teemaan sopivilla astioilla ja koristeilla. Laita taustalle vielä soimaan valitsemasi maan musiikkia, ja nauti minilomastasi.

Juhli merkkipäiviä ja pyhiä tyylillä

Jos et liiemmin välitä isojen kekkereiden järjestämisestä, voi syntymäpäivien ja muiden merkkipäivien juhliminen kotioloissa olla oikein mukavaa. Erityisiä päiviä on kiva juhlistaa kuitenkin jotenkin, niin ettei päivä olisi ihan samanlainen toisten päivien joukossa.

Helppo ja mukavan pienimuotoinen tapa juhlia, on järjestää hieno illallinen. Kattamalla pöytään erityisen hienot astiat ja muutamia koristeita, saa illalliseen helposti juhlan tuntua. Myös esimerkiksi joulusta ja pääsiäisestä saa astetta hienomman kattamalla pöytään teemaan sopivat kauniit ja tyylikkäät astiat.